Начин на живот

Кои места имат най-бурен нощен живот по Средиземноморието?

Когато лятото наближи всеки започва да мисли за идващата ваканция и за местата, които може да посети. А възможностите са неизброими главно защото и желанията и интересите на хората са различни. Това е напълно нормално, защото не можем да очакваме, че една възрастна двойка може да има същите представи за идеална лятна почивка както шумна компания от младежи. Тази статия е посветена на по-младите хора и особено на тези от тях, които търсят място с вълнуващ нощен живот. Нека ви представим списък на местата, които оживяват след като слънцето се скрие зад хоризонта:

Съдържание

Ибиза

ибиза

Екзотичният испански остров е известен с хубавото си време и бели плажове, но това което го отличава от останалите дестинации в Средиземно море е нощния живот. Островът може да се похвали с едни от най-добрите нощни клубове по света, а истинската фиеста започва когато за повечето хора е време за сън.

Кипър

Cyprus

Кипър, особено известния курорт Айа Напа, има славата на целогодишна дестинация и елитно, дори скъпо място за почивка. Островът е тих и спокоен, но след залез сякаш всичко се променя. Хиляди туристи излизат от хотелските стаи и вилите и отиват в многобройните заведения, които често работят до зазоряване.

Златни пясъци

Златни пясъци

България отдавна е известна дестинация за всички, които обичат да се забавляват. Изборът от нощни заведения е смайващ и за всеки ще се намери по нещо. Повечето места затварят преди изгрев слънце, а славата на курорта като място за почивка на млади хора наистина е оправдана.

Санторини

Santorini

Гръцкият остров Санторини е нощната столица на забавлението в средиземноморската страна. Всички се веселят, алкохолът никога не свършва, а музиката кара дори и най-мрачните и сдържани хора да се отпуснат в горещите нощи край брега на морето. Островът е популярно място за млади туристи, които търсят най-атрактивните нощни заведения под открито небе в Европа.

Миконос

Mykonos

Ако има страна чийто нощен живот през летните месеци кипи то това е определено Гърция. Красивият остров Миконос през деня е един архитектурен паметник под открито небе, но след залез се променя до неузнаваемост. Множество нощни заведения предлагат незабравими преживявания, а всичко това се допълва от черното и обсипано със звезди лятно небе над Средиземно море.

Иос

Иос е остров от групата на Цикладските острови. Той се счита на най-доброто място за парти туристи в Европа, макар че Миконос и Санторин ни най-малко не му отстъпват. Островът е популярно място за младите хора, които искат да се забавляват през горещите летни нощи, а туристите които пристигат тук са от всички части на Европа, но също така и от други части на света като Северна Америка и дори Австралия.

Генуа

Сърцето на Италианската ривиера е красивият град Генуа. Често просветените в нощния живот го наричат “италианската столица на нощните забавления”. Дали това е така? Със сигурност. Едва ли има друга точка в страната наподобяваща ботуш, където нощните клубове да са толкова много и толкова атрактивни за младите туристи.

Барселона

Едва ли ще се изненадате, че Барселона присъства тук като една от най-добрите дестинации за любителите на нощния живот в света. Все пак говорим за най-колоритния град в цяла Южна Европа, а според мнозина и в света. Градът може да се похвали с толкова голям избор от възможности за забавление, че веднъж пристигнали тук направо ще се смаете!

Бенидорм

Ако искате да се отдадете на вълнуващ нощен живот градът на небостъргачите Бенидорм ще ви накара да ви се завие свят от възможности. Ако трябва да го опишем само с една дума той е просто невероятен! Нощните клубове са най-различни и в зависимост от вашите предпочитания със сигурност ще намерите нещо което да ви се хареса!

Марбея

Има място, където купонът тече 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Това място се нарича Марбея и се намира на слънчевото и топло южно крайбрежие на Испания. Независимо дали край брега на морето, или край басейна, или в някой лъскав клуб, тук младите хора, които обичат танците, музиката и забавлението до зори намират това от което се нуждаят!

Back to top button