Морски хотелиСПА хотели

Гранд Хотел Приморец, Бургас – отзиви и ревю

Как избрахме Гранд хотел Приморец в Бургас

Лятото ни се случи да направим еднодневна екскурзия до Бургас и тогава морската градина ни отведе до този хотел. Направи ни впечатление внушителният размер, архитектурата и местонахождението. Впоследствие проверихме отзивите и мненията за това място, които също бяха добри: нямаше съмнения, че ще го посетим.

Малко нетипично време за посещение на Бургас: февруари месец. Запазихме три нощувки, но по телефона. Случи се така, защото в Booking нямаше делукс стая с изглед към морето. На рецепция обаче имаха такива, цената също беше доста приятна, на фона на цените във Велинград например: трите нощувки за двама в делукс стая с изглед към морето, с включена закуска, ни излязоха около 540 лева. Нека подчертаем, че хотелът е петзвезден и че датите бяха точно около Свети Валентин (навсякъде цените бяха супер завишени).

Гранд хотел & СПА Приморец - Бургас Гранд хотел & СПА Приморец - Бургас

Може да го намерите тук:

Съдържание

Първи впечатления от Гранд хотел & СПА Приморец

Пристигнахме малко преди 14 часа. Рядко ни се случва пиколото да ни посрещне още преди да си извадим куфарите от багажника на колата. Персоналът беше много вежлив, настаняването беше бързо, не сме чакали. Опътиха ни кой асансьор да вземем. Като пристигнахме на етажа (5 етаж), пиколото също вече беше там и ни чакаше с багажа.

Стаята в хотел Приморец

Стаята беше наистина огромна и имаше всичко. Нещата, които ни направиха добро впечатление като нещо допълнително и неналично във всички хотелски стаи, в които сме били:

 • Бюро;
 • Специално място за оставяне на багаж;
 • Шкаф за обувки с удобно място за сядане при обуване;
 • Дъска за гладене и ютия.

Минибарът беше добре зареден, но и доста скъп. Минералната вода например беше на цена 5 лева за бутилка 500 мл. Същото бихме могли да кажем и за менюто за рум-сервиз. Сандвич с шунка и кашкавал беше на цена 9,50 лева. Цялото меню можете да видите в следващите снимки.

Разбира се, това, което най-много ни впечатли, беше приказната гледка. Терасата беше голяма и от нея се виждаше морската градина в Бургас, както и морето. Имаше масичка и два стола.

В банята имаше и вана, и душ. Стандартната козметика беше включена. Друго допълнително беше кутия със салфетки.

хотел Приморец в Бургас тераса хотел Приморец в Бургас стая хотел Приморец в Бургас стая 2 хотел Приморец в Бургас легло хотел Приморец в Бургас стая 3 хотел Приморец в Бургас баня хотел Приморец в Бургас баня 2 хотел Приморец в Бургас бана3 хотел Приморец в Бургас баня 4 хотел Приморец в Бургас баня 5 хотел Приморец в Бургас стая 5 хотел Приморец в Бургас меню хотел Приморец в Бургас стая 6 хотел Приморец в Бургас стая 7 хотел Приморец в Бургас мини бар хотел Приморец в Бургас мини бар 2

Гранд хотел & СПА Приморец - Бургас меню Гранд хотел & СПА Приморец - Бургас меню 2 Гранд хотел & СПА Приморец - Бургас меню 3

Spa центърът в хотел Приморец Бургас

Отново добро впечатление ни направи вежливият персонал. След като разбраха, че сме гости за първи път, те ни разведоха из СПА центъра и ни показаха кое къде се намира. Атмосферата беше много приятна: хубав аромат и спокойна музика.

Уелнес центърът не беше много голям, но смятаме, че беше достатъчен, предвид, че се намира на морето и не разполага с минерална вода. На разположение бяха:

 • сауна;
 • арома сауна;
 • парна баня;
 • джакузи;
 • басейн;
 • две топли легла.

Басейнът беше доста голям, водата се подгряваше.

Фитнесът се виждаше от Спа центъра, защото той се намира на втория етаж, в П-образна форма около басейна. Изглеждаше доста голям и с разнообразни уреди, не сме се качвали да го видим.

Хотел Приморец СПА Гранд Хотел Приморец, Бургас - отзиви и ревю

Други впечатления от Спа хотел Приморец

 1. Закуската първият ден беше на сет меню. Явно нямаше достатъчно хора. Другите две бяха на блок маса. Кафето беше шварц, определено не е нашето, едно от най-лошите на закуска, които сме пили. Храната беше вкусна. Отново персоналът беше изключително мил.
 2. Има втори вход за хотела, през морската градина, който е доста удобен, за да не заобикаляш. Отваря се с картата за стаята.
 3. Външните басейни също изглеждат много приятни, предвид сезона, в който бяхме, не функционираха.
 4. Възглавниците бяха ниски. Поръчахме на рецепция по още една и веднага ни ги донесоха.
 5. В асансьора доста често миришеше на храна от ресторанта.
 6. Ако не искате да хапвате в ресторанта на хотела, който е Средиземноморски, трябва да се съобразявате, че най-близкото място за хапване, на кея, е на около 5-7 минути пеша, зависи от ходенето. На толкова се намира и безмитният магазин, откъдето може да си купите вода, но вечер не работи до късно.

Хотелът разполага с подземен и надземен паркинг.

Back to top button